B.O.C

TID:
DAG:
SCENE:
18:00
14.00 - 24.00
Torsdag
,
12 Aug
Main Stage

Grime genren har gjort sit indtog i Danmark og pionererne slår nu sin indflydelse fast med syvtommersøm med en optræden på ØreSound Festival. Kesi og Gilli forenes i redefinerende synergi med Benny Jamz.

De to kunstnere, Kesi og Gilli har etableret sig gevaldigt gennem det sidste årti og har haft en komet-karriere på national jord. Med Gilli’s kæmpe hits såsom ’Orale’, ’Tidligt Op’, ’Vai Amor’ og Kesi’s promiskuøse ballader, der blandt andet tæller de rytmiske hits ’Søvnløs’, ’Kom Over’, ’Følelsen’ og senest nummeret ’Blå Himmel’, der kan spås til at blive et vaskeægte soundtrack til sommeren 2021.

Begge kunstnere har de seneste år magtdemonstreret deres velfortjente pladser på den danske musikscene, på et niveau der nemt kan vurderes som værende nogle af Spotify’s mest afspillede kunstnere i landet. Det var derfor et naturligt og logisk valg at træffe for os hos ØreSound og et retorisk spørgsmål med et retorisk svar.

ØreSound Festival er stolte af at kunne præsentere hele banden for et rytme-sultent publikum, som værende en bærende del af vores line-up dette år, som helt sikkert vil mætte de sultne ører og retfærdiggøre deres popularitet.

Facebook logo til Øresound Festival - blåInstagram logo til Øresound Festival - blåSpotify logo til Øresound Festival - blå
Main Stage
Torsdag

FLERE ARTISTER