HEDEGAARD

TID:
DAG:
SCENE:
14:00
14.00 - 24.00
Fredag
,
13 Aug
Main Stage

HEDEGAARD åbner ballet til ØreSound EDM når han indtager scenen og starter den helt store fest d. 13 august!

Han startede oprindeligt med at producere remix. Mest kendt er nok 'Dr. Dre - Next Episode (HEDEGAARD Remix)', der nu har hundreder af millioner afspilninger på YouTube.

HEDEGAARD har remixet for mange store verdenskendte og danske artister som Eminem, Ludacris, Nate Dogg, Kesi, TopGunn, 2x platinsælgende "Slem Igen (HEDEGAARD Remix)" af danske Jimilian og flere gange for den internationale rap stjerne 50 cent.

I 2012 startede HEDEGAARD med at producere originale tracks og med udgivelsen af "Happy Home (featuring Lukas Graham'' segmenterede HEDEGAARD for alvor sit navn, på den danske musikscene og satte gang i sin karriere, som tog ham fra natklubber til de store danske festivaller. Kort tid efter udgivelsen af "Happy Home" producerede og skrev han "Twerk It Like Miley" med Brandon Beal. Denne gik #1 i Danmark og 6 andre lande.

I begyndelsen af 2019 udgav han sin første EP, "OBLIVION". Lyden er mørk og tung og i den "originale" HEDEGAARD stil. Singlerne "JUMANJI" og "SA-MY-D" indbyder især til fest foran scenen når han åbner ØreSound EDM.

Køb din billet nu på Ticketmaster!

Facebook logo til Øresound Festival - blåInstagram logo til Øresound Festival - blåSpotify logo til Øresound Festival - blå
Main Stage
Fredag

FLERE ARTISTER