MORTEN

TID:
DAG:
SCENE:
22:30
14.00 - 24.00
Fredag
,
13 Aug
Main Stage

Han har prydet plakaten på kæmpe festivaler verden over som Tomorrowland, EDC Las Vegas, og Something Wicked og har lavet musik med verdensstjerner som David Guetta, Diplo og afdøde Avicii.

MORTEN er oprindeligt fra Aarhus, men har en kæmpe fanskare i København som til sommer kan opleve hans melodiske tracks med fængslende vokal og tunge bas drops! 

Med hans enorme hits de sidste par år har MORTEN skabt ny magi med navnet Future Rave i samarbejde med David Guetta. De to nære venner skabte 'Future Rave'-genren som har høstet mere end 130 millioner streams. Deres hit nummer 'Never Be Alone (feat. Aloe Blacc) har opnået 34 millioner streams på Spotify og blev efterfulgt af det episke nummer 'Make It To Heaven (med Raye) med 28M streams.

MORTEN har desuden haft en utrolig succes med sin merchandise-samling “BBA”, Danmarks mest succesrige merchandise-linje, så MORTEN er på mange måder en sand kunstner.

Med de mange millioner månedlige lyttere på Spotify alene, siger det sig selv at MORTEN ikke dominerer blot den danske, men også den internationale EDM-scene.

Til sommer er han klar til at indtage ØreSound Festival, så gør jer klar til et vildt show!

Facebook logo til Øresound Festival - blåInstagram logo til Øresound Festival - blåSpotify logo til Øresound Festival - blå
Main Stage
Fredag

FLERE ARTISTER