TOOMANYLEFTHANDS

TID:
DAG:
SCENE:
18:00
14.00 - 24.00
Fredag
,
13 Aug
Main Stage

For TOOMANYLEFTHANDS startede det alt sammen da de indgik et væddemål med deres danske DJ kollegaer. De besluttede sig for at udfordre mentaliteten i miljøet indenfor elektronisk musik og troede på, at de ved hjælp af målrettethed og hårdt arbejde kunne nå stjernerne.

Siden da har TMLH vokset sig til en imponerende live-act med mere end 160 koncerter kontinuerligt hvert år i mere end 30 lande. Med deres nye single-release ’Magic’ med Zookeepers, er TMLH klar til at hæve barren endnu mere i 2021 – både for dem selv og for dansk klub-musik.

Den altid energiske DJ duo TOOMANYLEFTHANDS, spiller på ØreSound Festival og bliver derfor den næste i rækken af DJ’s til EDM-dagen. DJ parret bestående af Anders Kanstrup og Martin Nick, har slået sig fast på DJ-landkortet og laver klubvenlige hits. Med deres tunge house-rytmer og et antal koncerter, som er til at tage og føle på, er TMLH vant til at begive sig på scenen og passer derfor perfekt til ØreSound Festivals EDM-dag d. 13. august.

Facebook logo til Øresound Festival - blåInstagram logo til Øresound Festival - blåSpotify logo til Øresound Festival - blå
Main Stage
Fredag

FLERE ARTISTER