BillettER

ØreSound Festival er noget af det tætteste du kommer på en reel festivaloplevelse i 2021. Med en ØreSound billet får du en unik mulighed for at opleve Danmarks stærkeste musikprogram midt i København.

Festivalen tilbyder den fede mainstreammusik over tre dage, hvor torsdag vil bestå af Internationale og Danske Urban artister, fredag af EDM artister, mens der vil være POP på programmet lørdag. 

En bæredygtig festival starter allerede fra billetkøbet. Uafhængig af hvilken billet du vælger, sørger ØreSound for at plante et træ og afbrænde 66 kg. metangas, således at alle CO2-fodspor som minimum kompenseres for alle rejsende til festivalen. ØreSound Festival tilbyder 5 forskellige billettyper:

Bølger som symboliserer vandet ved Amager Strandpark.

Partout: 1.499,00 DKK + gebyr

Den klassiske Partoutbillet giver adgang til den fulde oplevelse af ØreSound Festival den 12.-13.-14. august. Her følger et bredt musikprogram, som udfolder sig over tre dage med hver sin mainstream musikgenre –  denne billet er til dig der ønsker den totale festivaloplevelse af ØreSound.
KØB BILLETTER

Urban Endagsbillet: 749,00 DKK + gebyr

Til ØreSound Festival Urban kan der opleves anerkendte og anmelderroste Internationale- og Danske artister, som formår at skabe en helt unik oplevelse og minder.

Billetten giver adgang til ØreSound Urban d. 12. august.
KØB BILLETTER

EDM Endagsbillet: 749,00 DKK+ gebyr

Til ØreSound Festival EDM kan der opleves populære Internationale- og Danske DJ’s, som kommer til at skabe en uforglemmelig fest med vilde sceneshows og beats.  

Billetten giver adgang til ØreSound EDM d. 13. august.
KØB BILLETTER

POP Endagsbillet: 749,00 DKK + gebyr

Til ØreSound Festival POP kan der opleves yderst aktuelle og store popartister, som indbyder til fællessang og dans til ældre klassikere og yderst aktuelle hits.

Billetten giver adgang til ØreSound POP d. 14. august.
KØB BILLETTER

VIP Endagsbilletter: 1350,00 DKK+ gebyr

Velkommen til ØreSound Festivals VIP område!
ØreSound Festival er noget af det tætteste du kommer på en reel festivaloplevelse i 2021, og med en ØreSound VIP-billet får du en unik mulighed for at opleve Danmarks stærkeste musikprogram, midt i København, på første klasse. 

Som VIP-gæst til ØreSound Festival får du en ekstraordinær oplevelse allerede fra din ankomst til festivalen, med den særskilte VIP-indgang, hvor ØreSound vil byde dig velkommen.
Du vil herfra blive ført ind i et specielt allokeret VIP-område bygget op i ægte cabana-stil med specialdesignet loungeområde, stående- og siddende servering fra vores VIP-restaurant, cocktailbarer af høj kvalitet, champagnebar og vinbar med et bredt udvalg af drikkevarer.  

Med en ØreSound VIP-billet får du Danmarks mest eksklusive liveoplevelse helt centralt på festivalpladsen, hvor du kan opleve koncerterne fra et specialbygget hævet udsigtspodie, som giver dig den bedste udsigt, lyd og oplevelse af festivalens koncerter.

Denne pakke indeholder:

  • En (1) endags-festivalbillet i dyreste billetkategori (VIP1) til ØreSound Festival
  • Eksklusiv adgang til VIP-område inkl. hævet udsigtspodie og loungeområde
  • Festivalens bedste udsigt og musikoplevelse
  • Bord- og flaskeservice
  • Værtindeservice
  • Udvidet premium drikkevarekort i hele området
  • Gastronomisk Food Court
  • VIP toiletforhold
  • Særskilt VIP-indgang
KØB BILLETTER

Limited Partout: UDSOLGT

Den klassiske Partoutbillet giver adgang til den fulde oplevelse af ØreSound Festival den 12.-13.-14. august. Her følger et bredt musikprogram, som udfolder sig over tre dage med hver sin mainstream musikgenre –  der vil være et begrænset antal billetter til dig, der ønsker at få en totaloplevelse af ØreSound.

*Partout billetten er desværre udsolgt. Men bare rolig! Vi har stadig endagsbilletter til Urban, EDM og POP-dagene.