FRIVILLIG PÅ ØRESOUND

Vi har igen åbent for vores frivillig tilmelding!

Har du lyst til at blive en del af frivilligfælleskabet, som er fundamentet for ØreSound festival?

ØreSound Festival vil i år finde sted i en særudgave med et nedskaleret publikumsantal, fordi vi stadig befinder os i en tid, hvor vi skal passe lidt ekstra på hinanden. Dette år holder vi fast i at tilbyde en festival til folket, hvor der vil blive udvist, hvad ØreSound har at byde på - også til fremtidige år. ØreSound er en festival, som udover at fremlægge et stærkt musikprogram også har en vision om at være Nordens mest bæredygtige festival og at blive CO2 net-zero på det første år.

Som frivillig på ØreSound har du mulighed for at blive en del af et fællesskab, som støtter op om festivalkulturen og bæredygtighed. For at være frivillig kan vi i år tilbyde en dagsbillet til festivalen, forplejning samt en t-shirt. Vi gør alt vi kan for at tildele dig, dine venner eller din forening et område og arbejdsopgaver, som matcher dine/jeres kompetencer og ønsker.

Tilmeld dig som frivillig før, under eller efter festivalen ved en af nedenstående links:

Frivillighed på
ØreSound Festival

Som frivillig vil du agere ambassadør for ØreSound, og derved påtager du dig et ansvar for at efterleve og videreføre festivalens værdier, både overfor dit team og overfor resten af festivaldeltagerne. ØreSound vægter “de grønne ringe i vandet” højt, og som en del af teamet vil du være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på dagsordenen. Der vil derfor være et gennemgående fokus på at værne om de omgivelser vi befinder os i, og på at implicere bæredygtighed i tilgangen til dine arbejdsopgaver.

Er du en forening, som ønsker at være med til at skabe ØreSound Festival og samtidig gøre noget for jeres forening, så kontakt frivilligafdelingen på frivillig@oresoundfestival.dk

Har du allerede oprettet en bruger, kan du logge ind på din frivilligportal og holde dig opdateret omkring dit team her:

Yderligere Information

Vagter

Som frivillig har du mulighed for at arbejde før, under og efter festivalen.

Før: Ønsker du at være frivillig før festivalen vil dine vagter være 2x8 timer fordelt på to dage.

Under: Ønsker du at være frivillig under festivalen vil din(e) vagt(er) være på 12 timer eller 2x 6 timer.

Efter: Ønsker du at være frivillig efter festivalen vil din vagt være på 10 timer.

Overnatning

Det er ikke muligt at overnatte på ØreSound Festivals område. Sørg derfor for at arrangere overnatning i nærheden når du tilmelder dig som frivillig.

Tilmelding

Du tilmelder dig som frivillig ved at ansøge på linket på denne side. Når du har tilmeldt dig, vil du komme på en venteliste indtil du bliver godkendt, og herefter vil du blive tildelt et område. Når du tilmelder dig, forpligter du dig til at tage de vagter du bliver tildelt, at møde op til dine vagter og at møde op 15 min. før på det område, som din teamleder har meddelt dig.

Goder

For at være frivillig på ØreSound får du en dagsbillet. Vi gør alt hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker i forhold til valg af dag. Under din vagt vil du få en t-shirt, en drikkedunk, mad og drikke og adgang til et frivilligområde.

Min Frivilligportal

For at logge ind på frivilligportalen skal du have oprettet en bruger. Det gør du ved at følge instrukserne øverst på den side. Har du allerede oprettet en bruger, kan du logge ind her -> Frivilligportalen

Kontakt

Har du nogle spørgsmål kan du kontakte frivilligafdelingen på: frivillig@oresoundfestival.dk

Arbejdsområder

Bar

Vær med til opbygning og indretning af barerne eller hjælp til med at slukke tørsten hos festivalens gæster.

Service & Sikkerhed

Holde opsyn og kontrollere armbånd i porte, passe på publikum til koncerterne eller dirigere rundt i trafikken.

Site

Vær med til opsætning og nedtagning festivalpladsen, holde den sikker for gæster, artister og crew, og at vi passer på området ved Amager Strandpark.  

Crew Care

Holdet bagholdet, hvor du er med til at skabe en god oplevelse for hele frivilligfællesskabet og for resten af crew’et bag festivalen.

Atmosfære

Hjælp med opbygningen af de atmosfæriske og kreative elementer på festivalen og sikre oplevelserne af disse under festivalen.

Produktion & Kontor

Dine logistiske egenskaber vil komme i spil her, hvor du komme til at være en del af koordinering af alle processer ”behind the scene”.

Scene & Teknik

Hjælpe med produktionen på scenerne og artisternes udstyr under festivalen eller opsætning og nedtagning af scener før og efter festivalen.