ØRESOUND FESTIVAL

ØreSound Festival er Københavns nye 3-dages musikfestival. 

ØreSound Festival tager den pulserende energi fra de københavnske gader og lader den udfolde sig på det legendariske naturskønne koncertvenue på Tiøren. Festivalens fokus er at skabe et urbant miljø, hvor mainstreammusik med et internationalt snit, gastronomiske oplevelser og fællesskab går op i en højere enhed - og så er ambitionen, at festivalen skal være Nordens mest bæredygtige.

En festival for folket,
En festival for Skandinavien,
En festival for fremtiden

ANNO 2021

I 2021 vil ØreSound Festival eksistere i en særudgave, hvor rammerne for en festivaloplevelse nytænkes, så vi kan finde sammen, nyde livemusikken og skabe minder og fællesskab i en tid, hvor vi stadig skal passe på hinanden, gribe om fadøllen med afsprittede hænder og sende fingerkys hen over sektionerne.

Festivalen er delt op i 5 sektioner af 1.000 personer, og derved er det muligt at overholde retningslinjerne fra Christiansborg. Vi glæder os til at åbne op for 5.000 gæster per festival dag til ØreSound Festival med mulighed for eventuelle lempelser af restriktioner.

PROGRAM

ØreSound Festival vil have et musikprogram bestående af mainstreammusik, så alle kan opleve en fuldendt festivaloplevelse, uanset om man er til Urban, EDM eller POP.

ØreSound Urban, torsdag d. 12. august 2021 byder på det bedste indenfor Urban med mulighed for at opleve anerkendte og anmelderroste Internationale- og Danskeartister.

ØreSound EDM, fredag d. 13. august 2021 er i festens tegn, hvor der kan opleves populære Internationale- og Danske DJ’s, som kommer til at skabe en uforglemmelig fest med vilde sceneshows og beats.  

ØreSound POP, lørdag d. 14. august 2021 står på fællessang og dans hvor popstjernerne kan opleves med de store hits fra hitlisterne og de ældre singalong klassikere med et rock twist.  

SE PROGRAM

FESTIVALOPLEVELSEN

ØreSound Festival er noget af det tætteste du kommer på en reel festivaloplevelse i 2021. Med en ØreSound billet får du en unik mulighed for at opleve Danmarks stærkeste musikprogram med 5000 mennesker hver dag, midt i København.

ØreSound Festival vil i år bestå af 5 sektioner af 1.000 gæster, hvor hver sektions identitet er kendetegnet med en farve og et logo. I hver sektion findes alt, der er behov for, for at skabe den perfekte festivaloplevelse; et koncertområde tæt på scenen og et loungeområde, hvor det er muligt at læne sig tilbage i atmosfæriske omgivelser og nyde musikken. Der vil samtidig være muligt at få en gastronomisk oplevelse når vores madudbydere indkapsler det bedste fra Københavns gastronomiske scene. Hver sektion har en kapacitet på 1000 gæster med egen adgang til diverse faciliteter.

Madudvalget består af kvalitetsbrands i københavnerånd med fokus på grønne alternativer, økologi og bæredygtighed. Grundet sektionsopdeling, vil al bestilling af mad foregå via en app, som gør det muligt at bestille fra alle madboderne, uanset hvilken sektion man befinder sig i. Derefter vil maden blive leveret til sektionens udleveringsområde.

Hver sektion har egen bar, hvor der blandt andet kan bestilles iskolde fadøl fra Royal Øko, cocktails fra Nohrlund, shots fra Pure Shots og økologisk vin fra Vinhanen.  

Hver enkelt zone har et begrænset antal billetter, så har du en særlig sektion du ønsker billet til, så køb din billet i god tid inden sektionen bliver meldt udsolgt.

Du kan købe din billet på Ticketmaster.

ØRESOUND
- BÆREDYGTIGHED I FOKUS

Bæredygtighed er ØreSounds grundsten og afspejles gennem vores grønne tiltag i alle elementer af organisationen og gennem vores samarbejdspartnere. Derfor har vi et gennemgående fokus på at hæve niveauet for tilgangen til at sikre ”de grønne ringe i vandet” uden at gå på kompromis med festivaloplevelsen.

LÆS MERE